Op zondag 17 mei 2020 organiseert Vinyl aon de Maos een Platen-en CD beurs. Deze beurs zal gehouden worden in Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4 in Maastricht. 

De beurs begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.
Standhouders kunnen hun platen opstellen van 07.00 uur tot 09.30 uur. Afbreken vóór 16.30 uur zónder toestemming van Vinyl aon de Maos is niet toegestaan en kan uitsluiting voor volgende beurzen betekenen.

Tafels reserveren voor deze beurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met de reserveringsvoorwaarden en Privacy Policy, zoals vermeld op onze website.
Tafels kunnen per meter worden gereserveerd. Er wordt geen maximum gesteld voor het aantal te reserveren tafels per inschrijving.

Vinyl aon de Maos behoudt altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren, aan te passen of te annuleren. U kunt alleen tafels reserveren voor deze beurs door het inschrijfformulier volledig ingevuld retour te sturen via deze website. Eventuele voorkeuren kunt u op dit formulier vermelden. U krijgt een bevestiging per E-mail van uw reservering en betalingsgegevens. Wilt u geen gebruik maken van het inschrijfformulier op deze website is er ook een mogelijkheid om uw aanmelding te voldoen bij platenzaak Kinsum Records. Deze platenzaak is gelegen in de Rechtstraat 9 in Maastricht. U kunt daar het inschrijfformulier invullen en het aantal meters afrekenen.

De kosten bedragen € 15 per gereserveerde meter. Betaling van de tafelhuur dient vooraf te geschieden door storting van de tafelhuur op onze bankrekening. Zowel de tafelhuur als dit formulier moet vóór 5 mei 2020 bij ons binnen zijn. Voorkom problemen; betaal op tijd en bedenk: VOL=VOL… De volgorde van binnenkomst van dit reserveringsformulier is bepalend voor de volgorde van tafel toewijzing.

Indien u nog vragen, opmerkingen of suggesties heeft, noteer deze op dit reserveringsformulier of bel met Guido Heijgele, telefoon 06-83127426 of stuur een E-mail naar info@vinylaondemaos.nl

Inschrijfformulier Vinyl aon de Maos – 17 mei 2020