Vanuit Eindhoven
A2 richting Maastricht – Centrum N2 aanhouden. Dit is afslag 53 + 54. Tijdens invoegen op deze rijbaan Berg en Terblijt aanhouden. Dit is bord 53. Blijf rechts rijden. Dit is een driebaansweg met max 80 km. Sorteer bij de verkeerslichten rechts voor. Houd bord 21450-21500 aan. Draai naar rechts de viaductweg op en sorteer links voor bij de verkeerslichten. U rijd nu de Meerssenerweg op. Neem de 6e afslag links, de Professor Nijpelsstraat. Deze gaat over in de Professor Cobbenhagenstraat. U steekt de Groene Loper over, ( oude A2 ) en komt in de Voltastraat. Aan uw rechterhand ziet u de kerk. Ga de eerste straat rechts en u bent gearriveerd in de Edisonstraat. Ongeveer na 50 meter ziet u aan uw rechterhand Trefcentrum Wittevrouwenveld.

Vanuit Luik
A2 richting Maastricht – Centrum Noord / Berg en Terblijt aanhouden – Dit is afslag 53. U rijd de bovenste tunnelbuis in, houd in de tunnel rechts aan. Let op uw snelheid, 80 km is hier maximaal toegestaan. In de tunnel is trajectcontrole. In de tunnel afslag 53 centrum aanhouden. Aan het einde van deze afslag links aanhouden tot bij de verkeerslichten, bord 21300-24500. Bij de verkeerslichten links de viaductweg oprijden, weg vervolgen en links voorsorteren bij de verkeerslichten. U rijd nu de Meerssenerweg op. Neem de 6e afslag links, de Professor Nijpelsstraat. Deze gaat over in de Professor Cobbenhagenstraat. U steekt de Groene Loper over, ( oude A2 ) en komt in de Voltastraat. Aan uw rechterhand ziet u de kerk. Ga de eerste straat rechts en u bent gearriveerd in de Edisonstraat. Ongeveer na 50 meter ziet u aan uw rechterhand Trefcentrum Wittevrouwenveld.

Lopend vanaf station Maastricht
Ongeveer 10 minuten lopen. Vanuit station Maastricht loopt u de loopbrug over. U bevindt zicht aan de achterkant van het station. Steek de Meerssenerweg over en ga links. Ga de 2e straat rechts op de hoek ziet u kapsalon Colori, dit is de Professor Nijpelsstraat. Deze gaat over in de Professor Cobbenhagenstraat. U steekt de Groene Loper over, ( oude A2 ) en komt in de Voltastraat. Aan uw rechterhand ziet u de kerk. Ga de eerste straat rechts en u bent gearriveerd in de Edisonstraat. Ongeveer na 50 meter ziet u aan uw rechterhand Trefcentrum Wittevrouwenveld.